Σε έναν εξαιρετικό χώρο με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ο Έκτορας Μποτρίνι δημιουργεί μια εντυπωσιακή σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με πιάτα πρωτότυπα, αρμονικά, φινετσάτα, διαφορετικά, με τεχνικές αιχμής. Ο πολύ καλός σεφ Βασίλης Ρούσσος εκτελεί άψογα τη σύλληψη του Μποτρίνι, με ελαφράδα και κομψότητα. Από τα καλύτερά πιάτα, ο μαριναρισμένος σκάρος με σύκο, φράουλα και μάραθο και η ωδή στον σαντορινιό ντοματοκεφτέ. Εξαιρετικό σέρβις, πολύ καλή λίστα κρασιών.