ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 2019 | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Αθήρι

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Αθήνα - Κεραμεικός

  210/3462983

 www.athirirestaurant.gr

Υποψήφιο για Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Αξιολόγησέ το »
Αθήρι - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ο Αλέξανδρος Καρδάσης εξελίσσει αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής ταβέρνας σε σπεσιαλιτέ με γκουρμέ εκτόπισμα, Τα μπακαλιαράκια μετατρέπονται σε λουκουμά κλεισμένο σε αέρινη τραγανή κρούστα, στο «κατσικάκι γάλακτος με δύο τρόπους» ξεχωρίζει το μελωμένο ρολό από παϊδάκι, ο συνδυασμός ψητού θράψαλου με παντζάρι, και γαλάκτωμα λεμονιού ανεμίζει σημαία ελληνικότητας, η ανοιχτή τυρόπιτα με φανταστική ντομάτα κονφί, καραμελωμένο κρεμμύδι, γραβιέρα, ρόκα και φέτα νεολογίζει δημιουργικά. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Υποψηφιότητες 2019 ανά την Ελλάδα