ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Mylos

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Μοντέρνα κουζίνα

 Κυκλάδες - Σαντορίνη - Φηροστεφάνι,

 22860/25640

 www.mylossantorini.com

Ιδιοκτήτης: Μανώλης Σιγάλας

Σεφ: Άνταμ Κοντοβάς

Mylos - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στον γραφικό ανακαινισμένο ανεμόμυλο και με επικεφαλής σεφ τον Άνταμ Κοντοβά, ο «Mylos» παραμένει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης. Το μενού ακροβατεί ανάμεσα στην ελληνικότητα και σε μια διεθνίζουσα προσωπική αντίληψη του Κοντοβά, με πιάτα στα οποία τα υλικά συνδυάζονται με επιτυχία και δίνουν γεύσεις με ένταση. Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα ο μπακαλιάρος με βελουτέ αχινού, ενταμάμε και άγρια χόρτα, η τερίνα κουνέλι με πίκλες αγγουριού, πανσέτα κουνελιού ψητή, μαγιονέζα στρειδιού και βάφλα από φύκια αλλά και το σκουμπρί στο τηγάνι με λευκό ταραμά, προσούτο και φαγόπυρο.

Χάρτης εστιατορίου