Αριστοκρατική σάλα και σέρβις υψηλών στροφών ανεβάζουν τον πήχη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «King George», σιγοντάροντας με αξιώσεις την κουζίνα του σεφ Αλέξανδρου Κοσκινά, η οποία ακολουθεί το πάντρεμα ευρωπαϊκού μπαρόκ και ελληνικού κλασικισμού που προτείνει ο διάκοσμος με τη στιβαρή επίπλωση και τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη. Γαλλικές τεχνικές αναδεικνύουν ελληνικά υλικά υψηλής ποιότητας με μια παλέτα πιάτων που ανανεώνει τη γευστική παράδοση, εμπλουτίζοντάς τη με σύγχρονη αισθητική και γευστική αντίληψη.