ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Tudor Hall

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 15,5 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Αττική - Αθήνα - Κέντρο, Βασ. Γεωργίου 3 - Σύνταγμα, Ξενοδ. «King George»

 2103330265

 www.tudorhall.gr

Ιδιοκτήτης: ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Σύμβουλος Σεφ: Αστέριος Κουστούδης

Executive Σεφ: Αστέριος Κουστούδης

Σεφ: Αλέξανδρος Κοσκινάς

Tudor Hall  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η περίτεχνη σάλα του αριστοκρατικού εστιατορίου σε ύφος μπαρόκ και η βεράντα με το εκπληκτικό κάδρο του Παρθενώνα είναι η σκηνή δράσης για την ελληνική κουζίνα υψηλών προδιαγραφών του Αλέξανδρου Κοσκινά. Χρησιμοποιεί τις γαλλικές τεχνικές για να δημιουργήσει μια παλέτα πιάτων με σαφές ελληνικό προφίλ και ευρωπαϊκά στοιχεία, όλα κάτω από την ομπρέλα μιας σύγχρονης αισθητικής και γευστικής αντίληψης. Καλύτερα φετινά του πιάτα το κουνέλι στιφάδο με πατέ από το συκώτι του και κρέμα από πατάτα αρωματισμένη με κόκκινο τριαντάφυλλο, το αρνίσιο κότσι στη γάστρα με καμένη κρέμα γάλακτος, λάδι μαύρης ελιάς, σος και φύλλα μαραθόριζας και τσίλι και το συκώτι χήνας στον ατμό με αχλάδι και αγκινάρες Ιερουσαλήμ.

Χάρτης εστιατορίου