ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Cesar

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα

 Δωδεκάνησα - Ρόδος - Λίνδος,

 22440/31410

 www.caesarslindos.com

Ιδιοκτήτης: Κοσμάς Καισαρίδης

Σεφ: Σταύρος Κουστένης

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Cesar - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ρομαντική ταράτσα κάτω από την Ακρόπολη με θέα σε όλη τη Λίνδο. Ο νεαρός σεφ Σταύρος Κουστένης φέρνει τη σύγχρονη, φρέσκια όψη της ελληνικής κουζίνας στο τοπίο της τουριστικής Λίνδου. Πολύ καλή τεχνική, λιτοί συνδυασμοί υλικών, αναφορές σε τοπικά εδέσματα. Η νοστιμιά, σταθερά σε πρώτο πλάνο. Πιάτα που ξεχωρίζουν το σπετσιώτα σεβίτσε (κολιός μαρινάτος σε ζωμό ψαριού αλά σπετσιώτα με καππαρόκλαδα τουρσί) και το κότσι αρνιού σιγοψημένο τυλιγμένο σε μπόλια και αρωματισμένο με μαυροσίταρο, που σερβίρεται με ρεβίθια, βότανα, κρέμα γιαουρτιού και λάδι κόλιαντρου.

Χάρτης εστιατορίου