Στη ρομαντική ταράτσα του εστιατορίου κάτω από την Ακρόπολη με θέα σε όλη τη Λίνδο, ο νεαρός σεφ Σταύρος Κουστένης κάνει ωραίο παιχνίδι με ανατρεπτικές νεοελληνικές σπεσιαλιτέ και κερδίζει τις εντυπώσεις. Με αναφορές στην τοπική κουζίνα, αλλά χωρίς να φοβάται να λοξοκοιτάξει δημιουργικά προς τη Μεσόγειο και την Ασία, προτείνει από σπανακόπιτα σε στιλ gyoza και πίτσα στιφάδο μέχρι το περίφημο πια grushi του, με τεμπούρα γαρίδας τυλιγμένη σε αμπελόφυλλο.