Το στιλάτο mix & match ’60s και ’70s στην πανέμορφη μονοκατοικία της Κηφισιάς, ο ατμοσφαιρικός όροφος κάτω από την ξύλινη σκεπή, ο έξυπνα διαμορφωμένος κήπος με το ηλιόλουστο αίθριο και, βέβαια, τα πιάτα του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, που αναδεικνύει με σύγχρονη έμπνευση τις ελληνικές γεύσεις, είναι λόγοι να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά το bar-restaurant των Φώτη Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου. Οι ντολμάδες με χτένια και μαρούλι της θάλασσας αβγολέμονο ή η εμβληματική ταλιάτα αρνιού γιουβέτσι είναι πιάτα ενδεικτικά μιας βαθιά νόστιμης κουζίνας.