Στο πολύ ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Ζησιμοπούλου, η Βάνα Βρεττού μαγειρεύει με ιδιαίτερη αγάπη για τους φιλοξενούμενούς της, αναζητώντας επίμονα τις πιο ξεχωριστές πρώτες ύλες στην εποχή τους από κάθε μεριά της Ελλάδας. Οι συνταγές της άλλοτε ξυπνούν μνήμες αστικής παράδοσης και άλλοτε έχουν πιο μοντέρνο πρόσημο, με κοινό παρονομαστή, ωστόσο, τη βαθιά κι εκφραστική νοστιμιά. Στα «πρέπει», η κατσικομακαρονάδα με κατσικάκι Αντιπάρου και τα μανιάτικα ορτύκια στην κατσαρόλα με κρασί και σταφύλια.