ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018

Το Μανιτάρι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Ανατολική Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού, Θ. Σοφούλη 57 - Sofouli Center

 2310/415289

 www.to-manitari.gr/

Ιδιοκτήτης: Γιάννης Ζιάγκας

Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης

Το Μανιτάρι  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο δεύτερο όροφο του Sofouli Center, με κομψή αστική αύρα στη σάλα και τη βεράντα, το «Μανιτάρι» παρουσιάζει μια ιδιαίτερα καλοφτιαγμένη κουζίνα, σε επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη. Η γευστική πρόταση εμπνέεται από την παράδοση­, αντιμετωπίζοντάς τη με δημιουργική διάθεση. Μοσχάρι με μεταξωτό πουρέ μελιτζάνας, μελωμένα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ από πατάτες φούρνου και σπαράγγια, νοστιμότατη πίτα με τραβηχτή ζύμη Μάνης και πολύ καλή μπουγάτσα με σοκολατούχο γάλα.

Χάρτης εστιατορίου