ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Το Μανιτάρι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Ανατολική Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού, Θ. Σοφούλη 57 - Sofouli Center

 2310/415289

 www.to-manitari.gr

Ιδιοκτήτης: Γιάννης Ζιάγκας

Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης

Το Μανιτάρι  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ανανεωμένο, τόσο αισθητικά όσο και γευστικά, μας υποδέχτηκε φέτος το κομψό εστιατόριο που «κρύβεται» στον δεύτερο όροφο του Sofouli Center. Ο χώρος έγινε πιο ανάλαφρος ενώ ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Παμπόρης ανέβασε το στροφόμετρο του μοντερνισμού στη γευστική πρόταση με πιάτα όπως η τραβηχτή πίτα Μάνης με δροσερή κρέμα σπανακόπιτας, το ξεχωριστό ριζότο-λαχανοντολμάς και τα μελωμένα μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα με πουρέ από ριγανάτες πατάτες φούρνου.

Χάρτης εστιατορίου