ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Το Μανιτάρι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Ανατολική Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού, Θ. Σοφούλη 57 - Sofouli Center

 2310/415289

 www.to-manitari.gr

Ιδιοκτήτης: Γιάννης Ζιάγκας

Σύμβουλος Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης

Σεφ: Λεωνίδας Παντσιούκας

Το Μανιτάρι  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Μοντέρνο κι ανοιχτόκαρδα, με ζεστές country chic πινελιές και μια δροσερή αυλή, το «Μανιτάρι»… κρύβεται στον δεύτερο όροφο του Sofouli Center και σερβίρει μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα με την προσωπική σφραγίδα του Δημήτρη Παμπόρη. Έμπνευση από την παράδοση, μοντέρνες τεχνικές και διαλεγμένες τοπικές πρώτες ύλες χαρακτηρίζουν πιάτα πρωτότυπα, με ελληνική γευστική μνήμη, όπως το ριζότο-λαχανοντολμάς με βουβαλίσιο κιμά Κερκίνης ή το παστίτσιο με κιμά και μοσχαρίσια γλυκάδια, ενώ δεν λείπουν και κάποιες απρόσμενες ασιατικές πινελιές, που δίνουν πρόσθετο ενδιαφέρον στο τραπέζι.

Χάρτης εστιατορίου