ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Cuvée

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Δωδεκάνησα - Κως - Λάμπη, Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»

 22420/22440

 www.aquabluhotel.gr

Ιδιοκτήτης: Γεώργιος Κουτσός

Σεφ: Μιχάλης Μάρθας

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Cuvée - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σάλα με οικειότητα και χαρακτήρα, που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Το μενού εμπνέεται από τη δωδεκανησιακή γαστρονομική παράδοση και αποδίδεται φιλτραρισμένο από τις σύγχρονες τεχνικές και τη μοντέρνα μαγειρική αντίληψη. Ενδιαφέροντες συνδυασμοί υλικών και υφών, με εναλλαγές εντάσεων και ηπιότερων γεύσεων. Πιάτα που ξεχωρίζουν το ταρτάρ ελληνικού τόνου με κρέμα Βαυαρίας, μήλο και αφρό από κουμκουάτ και τα χοιρινά μάγουλα με butterscotch με πετιμέζι, κρέμα αμυγδάλου και πλιγούρι.

Χάρτης εστιατορίου