Η γαστρονομική φινέτσα και η εκλεπτυσμένη φιλοξενία πηγαίνουν χέρι χέρι στην ατμοσφαιρική σάλα του «Βασίλαινα», που, έχοντας συμπληρώσει τα 100 του χρόνια, αποτελεί πια σημείο αναφοράς της αστικής καλοφαγίας της Αθήνας. Τις γεύσεις, που φέρνουν το κλασικό στη σύγχρονη εποχή, υπογράφει ο σεφ Μάνος Γαρνέλης, η γαστρονομική πρόταση του οποίου εκφράζεται μέσα από πιάτα όπως η σούπα τσουκνίδας με καπνιστό χέλι και ξινόμηλο, και το ψητό καλαμάρι με φάβα, γλυκόξινα χόρτα και μελάνι σουπιάς με σουτζούκι.