Με θεαματική βίστα στη Χώρα και όμορφη, αρτίστικη σάλα να πλαισιώνει το άριστο σέρβις, το fine dining εστιατόριο του «Myconian Coralli» προσφέρει μία από τις πλέον αξιομνημόνευτες εμπειρίες δείπνου στο νησί, χάρη στην εκφραστική λεπτότητα και την κομψή τεχνική με την οποία προικίζει τα πιάτα του ο σεφ Παναγιώτης Τσουκάτος, ο οποίος παρουσιάζει εδώ ένα φινετσάτο ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις. Αξιομνημόνευτης απαλότητας είναι τα επιδόρπια, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κάβα, που συγκεντρώνει εκλεκτές ετικέτες περιορισμένης παραγωγής απ’ όλη την Ελλάδα.