ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Salonica Restaurant & Bar

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14,5 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Ανατολική Θεσσαλονίκη - Φάληρο, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2 - Ξεν. «Makedonia Palace»

 2310/897197

 www.makedoniapalace.com

Ιδιοκτήτης: Maria Goncharova

Σεφ: Σωτήρης Ευαγγέλου

Salonica Restaurant & Bar  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο του «Makedonia Palace» με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, ο βραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί μια ελληνική κουζίνα με το προσωπικό του αποτύπωμα, που αποδίδει την παραδοσιακή γεύση σε αμπαλάζ φινετσάτο, σύγχρονο και αφοπλιστικά νόστιμο. Κορυφαίες σπεσιαλιτέ, η κακαβιά από πετρόψαρα και θαλασσινά με δυνατό αγιολί, το σιγομαγειρεμένο μοσχάρι (μάγουλα και ουρά) στην κατσαρόλα με κριθαράκι και τυρί Σαν Μιχάλη, και η μους σοκολάτας με μακεδονικό χαλβά.

Χάρτης εστιατορίου