Εστιατόριο σε μια χαρούμενη αυλή των Φηρών με απλό στήσιμο κάτω από τα δέντρα. Το μενού του σεφ Φάνη Μαϊκαντή συνδυάζει κυκλαδίτικες και κρητικές πρώτες ύλες σε μεζέδες και πιάτα τοπικής και αστικής ελληνικής κουζίνας, καλοφτιαγμένα και με δημιουργικούς συνδυασμούς. Δοκιμάστε γούνα Πάρου με οσπριάδα, αγκιναράκια και ταραμά, μπακαλιάρο μπραντάδα με ζωμό κρεμμυδιού, ορτύκι στον ξυλόφουρνο με ξινόχοντρο, ρεθυμνιώτικο τράγο μακαρονάδα.