ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020 Ambrosia 14 / 20 Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα Θεσσαλονίκη - Περίχωρα Θεσσαλονίκης - Αεροδρόμιο, 13ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Περαίας - ξεν. «Hyatt Regency Thessaloniki» 2310/401234, 2310/401418 thessaloniki.regency.hyatt.gr Ιδιοκτήτης: Hyatt Regency Σεφ: Απόστολος Αλτάνης Το κύριο εστιατόριο του «Hyatt Regency» κινείται σε ένα επίπεδο που τιμά την ελληνική κουζίνα. Ο Απόστολος Αλτάνης προτείνει μια σύγχρονη αλλά κατανοητή εκδοχή με χρήση τοπικών και εποχικών υλικών. Εξαιρετική βεράντα με θέα στους καταπράσινους κήπους για το καλοκαίρι. Δοκιμάστε: κακαβιά με αστακό και πετρόψαρα και φαγκρί με τσιγαρισμένα λαχανικά.