ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Thalassa

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ξεν. «Elounda Bay Palace»

 28410/67000

 www.eloundabay.gr/dining-crete-hotel

Ιδιοκτήτης: Παντελής Μαντωνανάκης

Σεφ: Κωνσταντίνος Μάνδυλας

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Thalassa - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σε άμεση επαφή με τη θάλασσα, προσφέρει μια νόστιμη ελληνική κουζίνα με μοντέρνα εμφάνιση, που αγαπάει τα τοπικά υλικά και τις κρητικές συνταγές. Η σούπα με ξινόχοντρο και λαχανικά, το αρνίσιο χεράκι με σκιουφιχτά και κρέμα μελιτζάνας ή το σπανακόρυζο είναι αναφορές στην τοπική κουζίνα που ξεχωρίζουν, ενώ και στο ριζότο-κακαβιά με καραβίδα μαριναρισμένη σε ρακή η ελληνική γεύση είναι παρούσα.

Χάρτης εστιατορίου