Η Κατερίνα Τσοτσκολαούρη-Σταυροπούλου συνεχίζει την παράδοση του χώρου στον Βουρβούλο και κρατάει τα ηνία της κουζίνας. Το μενού συγκεντρώνει πιάτα από τη σαντορινιά παράδοση, τη βορειοελλαδίτικη γευστική κουλτούρα και την καταγωγή της μαγείρισσας, τα υλικά που χρησιμοποιούνται συλλέγονται από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα με έμφαση στη Σαντορίνη και τη Μακεδονία, και οι γεύσεις είναι νόστιμες και σπιτικές. Δοκιμάστε μπαρμπούνι σαβόρο με γλυκόξινη ρεβιθάδα.