ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Toula's Gastronomy

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

 Επτάνησα - Κέρκυρα - Νησάκι, Όρμος Αγνί

 26630/91350

 toulasagni.com/

Ιδιοκτήτης: Νίκος Βεργέτης

Σεφ: Τούλα Κατσαρού-Βεργέτη

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Toula's Gastronomy - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Σε ένα πέτρινο σπίτι εκατό χρόνων, διαμορφωμένο σε κομψό εστιατόριο, στον πανέμορφο κόλπο Αγνί με τα τραπέζια πάνω στη θάλασσα, η Τούλα Κατσαρού-Βεργέτη ετοιμάζει με μαεστρία πιάτα από την ελληνική και κερκυραϊκή παράδοση, εν πολλοίς με λαχανικά και μυρωδικά από το μποστάνι της. Πολύ καλό πικάντικο και αρωματικό τσιγαρέλι, εξαιρετικά λαβράκι μπιάνκο, σκορπίνα μπουρδέτο και μπαρμπούνι σαβόρο, προκλητικός νεωτεριστικός μουσακάς καραβίδας. Πολύ ωραία τα επιδόρπια σε επιμέλεια Δημήτρη Χρονόπουλου όπως το μιλφέιγ με κρέμα λεμονιού, η σούπα φράουλας και το γλαστράκι Toula’s secret. Πολύ καλή λίστα κρασιών.

Χάρτης εστιατορίου