Στην καλύτερη στιγμή της 13χρονης πορείας του, το κομψό ιδιοσυγκρασιακής μαξιμαλιστικής αισθητικής εστιατόριο ραφινάρει συνεχώς τη γαστρονομική του πρόταση. Ο Γκίκας Ξενάκης προχωράει σε ελληνικούς νεολογισμούς που ανεβάζουν τον πήχη με δημιουργίες όπως το προχωρημένο post-mama «γιουβαρλάκι» ταρτάρ, οι μεγάλης συναισθηματικής δύναμης και γευστικής αξίας «πατάτες στη στάχτη», οι γαρίδες Κοιλάδας σε έναν φανταστικό συνδυασμό με αμύγδαλο, κεράσι και κεφίρ ή το εξαιρετικό χριστόψαρο με το ζωμό του μαζί με πιπεριά Φλωρίνης, ψητό καλαμπόκι, φρέσκα φασολάκια και καρότο.