Με περισσότερα από 15 χρόνια ζωής και έναν θηριώδη ημιαιωνόβιο φίκο καταμεσής της γραφικής αυλής του, ως σήμα κατατεθέν πλάι στο εκκλησάκι του 16ου αιώνα, η κλασική αυτή ταβέρνα της ορεινής νότιας Ρόδου αποτελεί σημείο αναφοράς της γευστικής καθαρότητας του νησιού, με πιάτα που κρατούν ατόφιο τον ρουστίκ χαρακτήρα τους, κι αφήνουν την πρώτη ύλη και το μαγειρικό ένστικτο των Σάββα και Κατερίνας Παπασάββα να κάνουν όλη τη δουλειά, δημιουργώντας γευστικές αναμνήσεις που διαρκούν.