ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

6 Κλειδιά

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

 Θεσσαλία - Ν. Μαγνησίας - Άφυσσος, Ξεν. «6 Κλειδιά», Άφησσος, Πήλιο

 24230/33720

 www.sixkeys.gr/en/gastronomy/

Ιδιοκτήτης: Βάσω Καρρά , Χρήστος Καρράς

Σύμβουλος Σεφ: Γιάννης Μπαξεβάνης

Σεφ: Αντωνία Κονόμη

6 Κλειδιά  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο εστιατόριο του κουκλίστικου boutique hotel του Πηλίου, πάνω στην παραλία Καλλιφτέρη, η σεφ Αντωνία Κονόμη, μέλος της ομάδας του consultant chef Γιάννη Μπαξεβάνη, εκτελεί ένα μενού γεμάτο ελληνικά αρώματα, βασισμένο σε τοπικές πρώτες ύλες, κυρίως χόρτα και μυρωδικά. Πιάτα όπως η λεπτή χορτόπιτα με φύλλο χαρουπιού και άγρια αρωματικά χόρτα ή το τραγανό καλαμαράκι σε λεπτή πίτα από χαρούπι με χόρτα και μους ταραμά είναι ενδεικτικά μιας κουζίνας που φέρνει μπροστά μας την παράδοση με σύγχρονο περιτύλιγμα.

Χάρτης εστιατορίου