Στο εστιατόριο του κουκλίστικου boutique hotel του Πηλίου, πάνω στην παραλία Καλλιφτέρη, η σεφ Αντωνία Κονόμη, μέλος της ομάδας του consultant chef Γιάννη Μπαξεβάνη, εκτελεί ένα μενού γεμάτο ελληνικά αρώματα, βασισμένο σε τοπικές πρώτες ύλες, κυρίως χόρτα και μυρωδικά. Πιάτα όπως η λεπτή χορτόπιτα με φύλλο χαρουπιού και άγρια αρωματικά χόρτα ή το τραγανό καλαμαράκι σε λεπτή πίτα από χαρούπι με χόρτα και μους ταραμά είναι ενδεικτικά μιας κουζίνας που φέρνει μπροστά μας την παράδοση με σύγχρονο περιτύλιγμα.