Μια ελληνική premium μπίρα στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βρέθηκε με την εκλεκτή εζα Premium Pilsener στο πλευρό του κορυφαίου θεσμού της ελληνικής γεύσης.

Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο "Makedonia Palace" ανακοινώθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα. Στη φετινή βράβευση, 117 εστιατόρια τιμήθηκαν από τον κορυφαίο θεσμό της ελληνικής γεύσης που ανέδειξε όπως πάντα τους άριστους της εθνικής μας κουζίνας, είτε στην παραδοσιακή είτε στη σύγχρονη και δημιουργική μορφή της, ενώ το εξαιρετικό dîner de gala δημιούργησε και μαγείρεψε ο πολύ ταλαντούχος σεφ Ασημάκης Χανιώτης που τη διακονεί συστηματικά στο εξωτερικό.

Με σεβασμό στην πλούσια ελληνική γευστική κουλτούρα αλλά και αποδεικνύοντας τη βαθιά σχέση της με την γαστρονομία, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βρέθηκε ξανά στο πλάι του κορυφαίου θεσμού, ρίχνοντας τους προβολείς στην εζα Premium Pilsener. Πρόκειται άλλωστε για μια premium μπίρα απόλυτα ξεχωριστή,που παράγεται από υλικά υψηλής ποιότητας – βύνη από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι, εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου, μαγιά και κρυστάλλινο αρτεσιανό νερό Παρνασσού.

Φτιαγμένη με το χαρακτηριστικό μεράκι και την κουλτούρα των ζυθοποιών της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, αποτέλεσε τον τέλειο συνοδό για την έναρξη του εξαιρετικού μενού της βραδιάς που περιελάμβανε μια πρωτότυπη ποικιλία από σνακ, όπως για παράδειγμα τα αιθέρια fish & chips με δαντελωτή τηγανιτή πατάτα και αυγά σολομού. Με σώμα μεστό, ντελικάτη πικράδα αλλά και πλούσιο αφρό μεγάλης διάρκειας η εζα Premium Pilsener αγκάλιασε θερμά την δημιουργική ελληνικότητα του guest chef σε μια αρμονία που γοήτευσε τους καλεσμένους της βραδιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=kdWuQP0W7PY