ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2022

Ferryman

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα

 Κρήτη - Ν. Λασιθίου - Ελούντα, Ακτή, Ελούντα

 2841041230

 www.baxevanis.com/ferryman/

Ιδιοκτήτης: Άκης Σφυρογιαννάκης

Σεφ: Μιχάλης Ντουvέτας

Ferryman - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Το θεατρικό σκηνικό της αεράτης σάλας με τη χορταστική θέα στη θάλασσα, αλλά και της ανοιχτής κουζίνας, όπου κάθε βράδυ μοιάζει να φιλοξενεί μια νέα μαγειρική παράσταση, πηγαίνουν χέρι χέρι με το θεαματικό πανόραμα κρητικών σπεσιαλιτέ που υπογράφει η ομάδα του σεφ Γιάννη Ντουνέτα, με οδηγό την εξαιρετική πρώτη ύλη που συγκεντρώνει στο εστιατόριο-σημείο αναφοράς της Ελούντας ο ιδιοκτήτης Άκης Σφυρογιαννάκης. Δοκιμάστε προσούτο τράγου με πίκλες αγκινάρας και παλαιωμένη γραβιέρα, ρεβιθάδα απ’ τον ξυλόφουρνο, τράγο αγρίμι στην παραστιά με φρέσκα κηπευτικά στη σχάρα.

Χάρτης εστιατορίου