Μια ιδιοσυγκρασιακή κουζίνα με στοιχεία terroir είναι αυτή που δημιουργεί κι εξελίσσει χρόνο με το χρόνο ο Άγγελος Ναουμίδης στις όχθες της Βεγορίτιδας. Τα λιμνίσια ψάρια, τα άγρια βότανα και τα ξεχωριστά υλικά της περιοχής έχουν, μαζί με τα διάσημα σκευάσματα της οικογένειας από πιπεριά Φλωρίνης, τον πρώτο λόγο σε ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ όπως οι γαρίδες με κόκκινη κολοκύθα, η αποφλοιωμένη πέστροφα με πουρέ σελινόριζας και οι ταλιατέλες με καραβίδα από τη λίμνη.