ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2019

Varoulko Seaside

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 16 / 20

  

Ελληνική μοντέρνα κουζίνα

 Αττική - Πειραιάς & Περίχωρα - Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου 54-56 - Μικρολίμανο

 210/5228400

 www.varoulko.gr

Ιδιοκτήτης: Λευτέρης Λαζάρου

Σεφ: Λευτέρης Λαζάρου , Γιάννης Παρίκος

Varoulko Seaside - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Το εμβληματικό εστιατόριο συνεχίζει δυναμικά την πορεία του με τη στενή συνεργασία του Λευτέρη Λαζάρου με τον Γιάννη Παρίκο, ανανεώνοντας κι εξελίσσοντας τη θαλασσινή του κουζίνα με νέες, κομψές δημιουργίες. Από το σύγχρονης γευστικής γραμμής μενού ξεχωρίσαμε φέτος τις γαρίδες Κοιλάδας με καλαμάνσι, αβοκάντο και μαγιονέζα τσίλι, το σιταρότο με ψητό καλαμάρι και το ζωμό του καπνιστό, αλλά και το μπαρμπούνι ταρτάρ με πιπεριά Φλωρίνης, σταφίδα και αβγοτάραχο. Εξαιρετικά τα γλυκά του Θοδωρή Μωυσίδη όπως η λεμονόπιτα και ο χαλβάς με γκλάσο σοκολάτας, ροδόνερο, χουρμάδες και σορμπέ παστέλι.

Χάρτης εστιατορίου