ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Varoulko Seaside

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 16 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Αττική - Πειραιάς & Περίχωρα - Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου 54-56 - Μικρολίμανο

 210/5228400

 varoulko.gr/

Ιδιοκτήτης: Λευτέρης Λαζάρου

Σεφ: Λευτέρης Λαζάρου

Varoulko Seaside - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Γαστρονομικό τοπόσημο για ξένους και για Έλληνες στην Αθήνα, αλλά και πεδίο διαρκούς εξέλιξης μιας νέας θαλασσινής κουζίνας με ελληνικά στοιχεία, το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου είναι σημείο αναφοράς στην ελληνική σκηνή. Η μπριγάδα της κουζίνας δημιουργεί συνεχώς νέες σπεσιαλιτέ, που χτίζουν καινούργιες γεύσεις, συχνά πάνω σε κλασικές αγαπημένες ιδέες, όπως το ταρτάρ μπαρμπουνιού με πιπεριές Φλωρίνης, σταφίδα και αβγοτάραχο και το καβούρι σε τραγανό μπριός. Πλέον ο Γιάννης Παρίκος έχει αποχωρήσει από το εστιατόριο.

Χάρτης εστιατορίου