Λίγο έξω από το Ηράκλειο, στα Πεζά, ο Ονήσιμος Σαριδάκης και η σύζυγος του Ελένη Βαρδάκη «φωλιάζουν’ την παραδοσιακή κρητική κουζίνα σε έναν ζεστό χώρο με πρωταγωνιστή το ξύλο, το τζάκι και την κουζίνα. Η Ελένη αναβαθμίζει τις τοπικές γεύσεις αξιοποιώντας με μαεστρία τις ντόπιες πρώτες ύλες και ο Ονήσιμος διαχειρίζεται εξαιρετικά τα ψησίματα και το κρέας. Δοκιμάστε τα ντολμαδάκια με ανθόγαλα, το τσιγαριαστό αρνί και τα χορτοπιτάκια.