ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Το Μανιτάρι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Ανατολική Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού, Θ. Σοφούλη 57 - Sofouli Center

 2310/415289

 www.to-manitari.gr

Ιδιοκτήτης: Γιάννης Ζιάγκας

Σύμβουλος Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης

Σεφ: Λεωνίδας Παντσιούκας

Το Μανιτάρι  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Κομψό εστιατόριο που «κρύβεται» στον δεύτερο όροφο του Sofouli Center, με σύμβουλο τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Παμπόρη. Από τα ενδιαφέροντα πιάτα σύγχρονου προσανατολισμού με σαφείς αναφορές στην ελληνική γευστική παράδοση ξεχωρίζει η τραβηχτή πίτα Μάνης με δροσερή κρέμα σπανακόπιτας.

Χάρτης εστιατορίου