ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2023

Ω omega3

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Σύγχρονη κουζίνα

 Κυκλάδες - Σίφνος - Πλατύς Γιαλός,

 22840/72014

 

Ιδιοκτήτης: Βασίλης Βλαχογεωργάκης

Σεφ: Παύλος Τσιγκούλης

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Ω omega3 - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο προσεγμένο όσο και μποέμ fish bar του Πλατύ Γιαλού, ο Παύλος Τσιγκούλης παραμένει πιστός στο γευστικό concept που ξεκίνησε ο Γιώργος Σαμοΐλης, με σαφές focus στη θαλασσινή κουζίνα και ιδιαίτερη αγάπη για τα ωμά. Ξεχωρίζει ο ζουμερός και πεντανόστιμος αστακός σε beurre blanc και η dry aged κοιλιά μαγιάτικου με ξίδι ντομάτας και καπνιστό ταραμά.

Χάρτης εστιατορίου