ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Mylos

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

 Δωδεκάνησα - Ρόδος - Κολύμπια, Ξεν. Atlantica Imperial Resort & Spa

 2241057000

 www.atlanticahotels.com/hotels-in-rhodos/atlantica-imperial-residences?page=bars

Ιδιοκτήτης: Ξενοδοχείο Atlantica Imperial Resort

Executive Σεφ: Ηλίας Κακούρης

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Mylos - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Όμορφο εστιατόριο στον κήπο του ξενοδοχείου «Atlantica Imperial Resort & Spa» δίπλα στο μύλο με μεγάλες τζαμαρίες τριγύρω. Ο executive σεφ Ηλίας Κακούρης δημιουργεί πιάτα σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, αξιοποιώντας παραδοσιακές ιδέες με ένα σύγχρονο twist, όπως η κακαβιά με σαφράν και συμιακό γαριδάκι, μελιτζάνα ιμάμ και μπαρμπούνι τηγανητό, το κριθαράκι με αρνίσιο λαιμό ντομάτα και παλαιωμένη γραβιέρα ή η τσιπούρα με μαρμελάδα ντομάτας, ρόκα, τραγανή πατάτα.

Χάρτης εστιατορίου