Ακαταμάχητος συνδυασμός θέας, conceptual ντιζάιν και εύστοχης μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, μ’ ένα πανοραμίκ που περιλαμβάνει από Παρθενώνα και ναό της Απτέρου Νίκης μέχρι Πύλη Αδριανού. Στο roof του ξενοδοχείου «AthensWas» ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ανεβάζει τις επιδόσεις του με μελετημένες σπεσιαλιτέ που εκφράζουν τις αναζητήσεις μιας νέας ελληνικής γεύσης. Ξεχωρίζουν το σκουμπρί με μια πεντανόστιμη σπουδή στη φασολάδα, το εκφραστικό μπαρδουνιώτικο κοκοράκι, το εξαιρετικό λυθρίνι αλά Σπετσιώτα, το λευκαδίτικο παντεσπάνι με σαντιγί μαστίχας και σούπα κερασιού με σουμάδα.