Κομψή βεράντα με arty αισθητική και θέα στο λιμάνι του νησιού σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας. Η δημιουργία του μενού και η επιμέλειά του ανήκουν στον βραβευμένο σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος παρουσιάζει γεύσεις του Αιγαίου σε σύγχρονη εκτέλεση, όπως η ψαρόσουπα κακαβιά με μπακαλιάρο, κροστίνι από χαρούπι και σαφράν, το ραβιόλι σπανακόπιτα και ο αστακός γιουβέτσι. Από το μενού δεν λείπουν και κάποιες τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως η γίδα πατατάτο ή ο κόκορας πατίδο.