ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Χαρούπι

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14,5 / 20

  

Ελληνική Νεοαστική Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Κέντρο Θεσσαλονίκης - Λαδάδικα - Λιμάνι, Δόξης 4

 2310/526262

 www.xaroupi.gr/

Ιδιοκτήτης: Μανώλης Παπουτσάκης

Σεφ: Μανώλης Παπουτσάκης

Χαρούπι - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ο σεφ-πατρόν Μανώλης Παπουτσάκης εξελίσσει το θεσσαλονικιώτικο «Χαρούπι» με την ίδια πάντα φιλοσοφία που το ανέδειξε: αντλώντας από τη βαθιά γευστική παράδοση της κρητικής κουζίνας, προσθέτει μελετημένη δημιουργικότητα. Εξαιρετική πρώτη ύλη και άψογη τεχνική, αδιαπραγμάτευτες αξίες όπως το ζυγούρι γαμοπίλαφο και το τσιγαριαστό αρνί, ωραία ταιριάσματα όπως το τηγανητό κουνέλι με πουρέ μελιτζάνας και ξινόχοντρου, αλλά και πιάτα με ελεύθερη ματιά, όπως τα χειροποίητα ραβιόλια χαρουπιού αβγολέμονο, αναφορά στην «κρεατότουρτα», signature dish και δείγμα των υψηλών δυνατοτήτων του σεφ – όλα συντελούν σε μια απολαυστική γευστική εμπειρία.

Χάρτης εστιατορίου