ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2020

Salonica Restaurant & Bar

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 15 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Ανατολική Θεσσαλονίκη - Φάληρο, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2 - Ξεν. «Makedonia Palace»

 2310897197

 makedoniapalace.com/gastronomy/

Ιδιοκτήτης: Maria Goncharova

Σεφ: Σωτήρης Ευαγγέλου

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Salonica Restaurant & Bar  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο του «Makedonia Palace» με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, ο βραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί μια ελληνική κουζίνα με το προσωπικό του αποτύπωμα, που αποδίδει την παραδοσιακή γεύση σε αμπαλάζ φινετσάτο, σύγχρονο και αφοπλιστικά νόστιμο. Ξεχωρίσαμε την κακαβιά από πετρόψαρα και θαλασσινά με δυνατό αγιολί και το σιγομαγειρεμένο μοσχάρι (ουρά) στην κατσαρόλα με κριθαράκι και τυρί Σαν Μιχάλη.

Χάρτης εστιατορίου