Το αγαπημένο γκουρμέ στέκι με τη μικρή του βεράντα πάνω στον παραλιακό δρόμο του λιμανιού άπλωσε τα τραπέζια του και πάνω στη θάλασσα δίπλα στα σκάφη, τα ιστιοπλοϊκά και τα ψαροκάικα. Ο Ντένης και ο Χάρης, ιδιοκτήτες και σεφ, συνεχίζουν την καλή τους δουλειά στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με ιδιαίτερη προτίμηση στην κουζίνα ψαριού, δημιουργώντας πιάτα σαν τον ροφό φρικασέ με βλίτα, την πεσκανδρίτσα με γίγαντες ή το κριθαράκι θαλασσινών, χωρίς να λείπουν από τις προτάσεις τους το νιώτικο κατσικάκι με φάβα ή η ανοιχτή σπανακόπιτα.