ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2021

Παράγκα

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική κλασική κουζίνα

 Δωδεκάνησα - Ρόδος - Απόλλωνα,

 2246091247

 www.paraga-apollona.gr/

Ιδιοκτήτης: Γιάννης Ευθυμίου

Σεφ: Γιάννης Ευθυμίου

Παράγκα - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο κέντρο του νησιού, σε υψόμετρο 300 μ. στο χωριό Απόλλωνας, με θέα το καταπράσινο ορεινό περιβάλλον. Το εύστοχο «μαγειροτεχνείο» του Γιάννη Ευθυμίου ψήνει με μαεστρία στους φούρνους του πεντανόστιμα ροδίτικα φαγητά, ανεβάζοντας την παραδοσιακή μαγειρική σε υψηλό επίπεδο. Μακριά από τις τουριστικές λεωφόρους στο κέντρο του νησιού, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για κάθε επισκέπτη, με πιάτα όπως οι ρεβιθοκεφτέδες με κολοκάσι και σάλτσα μανιταριών, η χορτόπιτα Ρόδου, το αρνί καπαμά ή η κατσίκα στιφάδο.

Χάρτης εστιατορίου