Στο Νησί των Ανέμων όπου ευδοκιμούν όλες οι κουζίνες του κόσμου εκτός από τη δική μας, ο Παναγιώτης Τσουκάτος κάνει τη διαφορά και παρουσιάζει μια καλοβαλμένη ελληνική κουζίνα με κλασικό πρόσημο και μοντέρνα αύρα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Mykonian Kyma», με θέα στην πισίνα και τις πλαγιές της Μυκόνου. Από τα εξαίσια αλίπαστα και τους πολύ γευστικούς ντοματοκεφτέδες με το ωραίο τηγάνι μέχρι τα μαγειρευτά σαν τον μουσακά και το γιουβέτσι, οι προτάσεις του έχουν επίπεδο, καρυκευμένο με τη ζεστασιά της παράδοσης.