Ένας σύγχρονος και καλόγουστος χώρος, όπου η λογική της ταβέρνας αποδίδεται με industrial αφαιρετική αύρα κι απ’ τα ηχεία ξεχύνονται jazz αυτοσχεδιασμοί και musical νότες, γίνεται η σκηνή για να εφαρμόσει ο σεφ-ιδιοκτήτης Γιάννης Παπακωνσταντίνου σύγχρονες τεχνικές και ευφάνταστα πειράγματα σε διαχρονικά classics της ελληνικής κουζίνας, αλλά και σε διεθνή φαβορί. Signature πιάτα οι γαρίδες «σαγανάκι» σε πάνκο με κρέμα φέτας και ντομάτας, ούζο και σταφίδα, οι κροκέτες μουσακά και η κρέμα ελληνικού καφέ στα επιδόρπια.