ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2023

10 τραπέζια

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Θεσσαλονίκη - Κέντρο Θεσσαλονίκης - Λευκός Πύργος - Διεθνής Έκθεση, Στρ. Καλλάρη 4

 2310251010

 www.dekatrapezia.gr/

Ιδιοκτήτες: Γιάννης Παπαδογιαννάκης , Μανώλης Παπουτσάκης

Executive Σεφ: Μανώλης Παπουτσάκης

Σεφ: Πασχαλίνα Καμτσίκη

10 τραπέζια - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στο δημιουργικό του μεζεδοπωλείο, ο Μανώλης Παπουτσάκης βάζει στο τραπέζι γεύσεις παράδοσης, όπως το αρνάκι τσιγαριαστό με τραχανά και πρόβειο γιαούρτι, πλάι σε κομψές παρασκευές όπως η croustade από μελάνι σουπιάς γεμιστή με καβούρι και χαβιάρι πέστροφας ή τα ραβιόλια γαρίδας με μυζήθρα και σουτζούκι, προσφέροντας ένα πρωτότυπο σερί σύνθετων πιάτων επιπέδου, που δεν σε αφήνει να βαρεθείς.

Χάρτης εστιατορίου