Λουλουδιαστό χρώμα και μινιμαλισμός ντύνουν το πιο καλό all day εστιατόριο του νησιού. Ο ταλαντούχος σεφ Δήμος Μπαλόπουλος παρουσιάζει μια δημιουργική fine comfort πρόταση, που εστιάζει στις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις. Εξαιρετική τερίνα αρνιού με γραβιέρα Ίου και ατζέμ πιλάφι, νεωτεριστικό στιφάδο χταποδιού με κόκκινο κρασί, πρωτότυπα χτένια στον ξυλόφουρνο με μέλι σε ζύμωση και πουρέ καλαμποκιού, πολύ ωραίο beef tartare σαν μουσακάς με μελιτζάνα και πατάτα.