ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2022

Melia

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14,5 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Επτάνησα - Ζάκυνθος - Τραγάκι, Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»

 2695061600

 www.lesanteblu.gr/dining/melia-restaurant

Ιδιοκτήτης: Ξεν. «Lesante Blu Beach Resort»

Σεφ: Νίκος Ισπυρούδης

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Melia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ντυμένα στα λευκά τραπέζια σε καλωσορίζουν σε ένα στιλάτο ντεκ που αγγίζει το γαλάζιο. Το εστιατόριο του «Lesante Blu» λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ισπυρούδη, ο οποίος προτείνει πιάτα που αξιοποιούν τα τοπικά προϊόντα και μπολιάζουν με φρεσκάδα τις παραδοσιακές επτανησιακές συνταγές. Χαρακτηριστικά πιάτα η μετατροπή της αθηναϊκής σαλάτας σε taco με μήλο και μπλε καβούρι ή η πειραγμένη νεροκρεμμυδόπιτα με ντόπιο τυρί πρέντζα.

Χάρτης εστιατορίου