ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2023

Melia

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 15 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Επτάνησα - Ζάκυνθος - Τραγάκι, Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»

 2695061600

 www.lesanteblu.gr/dining/melia-restaurant

Executive Σεφ: Νίκος Ισπυρούδης

Σεφ: Βασίλης Κρανιάς

Melia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Ντυμένα στα λευκά τραπέζια, κάποια από τα οποία στρωμένα πάνω στο νερό, σε καλωσορίζουν σε μια κομψή βεράντα που γίνεται ένα με τον ορίζοντα. Το εστιατόριο του «Lesante Blu» λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ισπυρούδη, ο οποίος σε συνεργασία με τον headchef Βασίλη Κρανιά, προτείνει πιάτα που αξιοποιούν τα τοπικά προϊόντα και μπολιάζουν με φρεσκάδα τις παραδοσιακές επτανησιακές συνταγές. Ιδιαίτερα φροντισμένη λίστα κρασιών και αξιόλογες προτάσεις αρμονίας.

Χάρτης εστιατορίου