ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2025

Melia

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 15 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Επτάνησα - Ζάκυνθος - Τραγάκι, Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»

 2695061600

 www.lesanteblu.gr/dining/melia-restaurant

Executive Σεφ: Νίκος Ισπυρούδης

Σεφ: Βασίλης Κρανιάς

Melia - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Απλωμένα σε ντεκ με μέτωπο τη θάλασσα, τα τραπέζια στο fine dining εστιατόριο του «Lesante Blue» αιωρούνται επάνω στο νερό, ενώ στην προέκταση ο σκεπαστός χώρος είναι πιο προφυλαγμένος και το σκηνικό εξίσου καθηλωτικό. Η κουζίνα που δημιουργούν οι Νίκος Ισπυρούδης και Βασίλης Κρανιάς μεταφράζει τη ζακυνθινή παράδοση σε σύγχρονα πιάτα, διατηρώντας τη γευστική τους ρίζα.

Χάρτης εστιατορίου