ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2023

Γευsea

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 14,5 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Δωδεκάνησα - Νίσυρος - Μανδράκι,

 2242 031066

 

Σεφ: Αντώνης Κουμπανιός , Κωνσταντίνος Τσιάτσιος

New Entry - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας Γευsea  - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Μετά τη θητεία τους στις κουζίνες διάσημων βραβευμένων ρεστοράν της Αθήνας, ο Αντώνης Κουμπανιός και ο Κωνσταντίνος Τσιάτσιος άνοιξαν το δικό τους εστιατόριο στον τόπο καταγωγής του πρώτου. Με ατού την απευθείας πρόσβαση στην καλύτερη πρώτη ύλη του νησιού, οι σεφ παρουσιάζουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θαλασσινή κουζίνα με αρκετά ωμά και βαθιά νόστιμα μαγειρευτά πιάτα με ελληνικό πρόσημο.

Χάρτης εστιατορίου