Η πιο γευστική και κεφάτη αυλή στη χώρα της Μυκόνου το μοδάτο και δημοφιλές «Nōema» απλώνεται σε δύο επίπεδα εκπέμπει κοσμοπολίτικα vibes και γοητεύει με τις καινοτόμες ιδέες του βραβευμένου σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου. Ο Αθηναγόρας δημιουργεί μαζί με τον Πάνο Τσίκα μια πληθωρική σέξι γεμάτη εντάσεις σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Από τα καλύτερα πιάτα τους η καπνιστή ταραμοσαλάτα, η εξαιρετικά ψημένη μελιτζάνα στα κάρβουνα με ταχίνι και καρύδια και το κυκλαδίτικο καλαμάρι με πράσινη φάβα.