Οι άριστες σχέσεις της οικογένειας Σούσουρα με ψαράδες και ψαροντουφεκάδες της περιοχής αντανακλώνται στη ζηλευτή ψαριέρα της. Οι θαλασσινοί θησαυροί που συγκεντρώνονται εδώ ξεδιπλώνουν τη νοστιμιά τους σε ελληνόστροφες προτάσεις ωμοφαγίας, αλλά και μαστόρικα ψητά και τηγανητά, ενώ μαγειρέματα μεγάλων ψαριών σε κλασικές συνταγές υπογραμμίζουν τη δεινότητα της κουζίνας και σε πιο σύνθετες παρασκευές. Στα επιδόρπια, ο χαλβάς είναι μια απροσπέραστη λιχουδιά.