Ένα πανέμορφο μοντέρνο εστιατόριο σε ένα εντυπωσιακό πλατανόδασος στην άκρη του αναπτυσσόμενου χωριού, που αποτελεί την καλύτερη έξοδο της περιοχής. Ο σεφ Θανάσης Κονδύλης μαγειρεύει πολύ καλά κλασικά και πιο σύγχρονα πιάτα ελληνικής κουζίνας. Πολύ νόστιμοι χειροποίητοι λαχανοντολμάδες με κρέμα λεμονιού και λάδι άνηθου, χοιρινά μάγουλα πρασοσέλινο με κρέμα αβγολέμονο, κρέμα στάκας με αβγά, σπαράγγια, φουντούκι, καβουρμά, τρούφα Παγγαίου και αλμυρή μαρέγκα.