Art νεο-ρουστίκ ύφος για το νέο εστιατόριο του «Calilo», που σου δίνει την αίσθηση μιας «φωλιάς» στο πλάτωμα του βράχου και ίπταται στην κυριολεξία πάνω από την παραλία του Παππά. Το concept του μενού, δημιουργημένο από τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη σε εκτέλεση του Σπύρου Τζίλη, είναι έξυπνο, φρέσκο και πρωτότυπο, και μας ταξιδεύει από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη ως την Πάρο, την Τήνο και τη Νάξο, με αυθεντικές πρώτες ύλες από κάθε νησί και σύγχρονη προσέγγιση στις μείξεις του και στις εκτελέσεις του.