ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2025

Ches

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 15 / 20

  

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Κυκλάδες - Ίος - Μαγγανάρι, Παραλία Παππά - Ξεν. «Calilo»

 2286440740

 www.calilo.com/dining-experience/

Executive Σεφ: Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Σεφ: Σπύρος Τζίλης

Ches - Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Στην ωραιότερη παραλία της Ίου, στον κόλπο του Παππά, το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Calilo» δημιουργεί σύγχρονη ελληνική κουζίνα, αποτελώντας «έκπληξη» για τους επισκέπτες του νησιού. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης παρουσιάζει με εξαιρετική δημιουργική προσέγγιση 9 πιάτα, καθένα από διαφορετικό νησί των Κυκλάδων, έχοντας στηριχτεί στην αυθεντική παραδοσιακή συνταγή και ανασυνθέτοντάς τη, για να την εκσυγχρονίσει με τόλμη, κομψότητα και άψογη τεχνική.

Χάρτης εστιατορίου